måndag 5 mars 2012

Dagens lunch



Sallad med rött ris, Chévre och päron, super mumsigt!
Rött ris
Päron
Getost
Granatäpple
Ruccola och valnötter
Dressing
Olivolja
Solrosfröolja
Balsamvinäger
Salt & peppar

16 kommentarer:

  1. Vad gott det ser ut :). Härligt med alla färger.

    SvaraRadera
  2. Tarueringeb Gjorde inte alls ont :) gjorde en på örat oxå den kändes lite ;)
    Vad gott de se ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. På örat av alla ställen ;) roligt!

      Radera
  3. Hade nog velat ha en köttbít till!:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det funkar ju alldeles utmärkt att äta det till!

      Radera
  4. mm de såg jävligt gott ut! Granatäpple är en såndär grej man så lätt glömmer bort men som är så otroligt gott.

    SvaraRadera
  5. Men vilken färgklick. Ser jättegott ut! RÖTT ris alltså? Det har jag aldrig hört talas om/sett. Häftigt! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man kan nog ha vilket ris som helst, första gången jag testade o upplevde inte att det smakade något annat än ris!

      Radera
  6. Åh wow vilken god och lyxig lunch :) Granatäpple! mummmmms!

    SvaraRadera
  7. Skulle just säga granatäpple... SÅ gott! Ser smarrigt ut!

    Tack söta för pepp :D

    SvaraRadera
  8. Vilken härlig tallrik med fina färger! Och gott verkade det också!

    SvaraRadera
  9. Det där lät spännande! Måste jag testa någon dag :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...