torsdag 30 juni 2011

Vilodag

Konstigt att jag hade träningsverk i benen direkt efter styrkan igår men känner absolut inget idag! Hade ju liksom hoppats på det, då jag nu bestämt mig för att helt hoppa benböj tills efter förlossningen, blir ju endel av dem i vardagen ändå, när sonen vill busa eller bara bli upplyft vilket han vill ca en million gånger per dag. Igår kväll när vi satt ute och åt middag kommer det lilla livet fram och säger, puss mamma jag tror det toppar allt och hjärtat smälte så klart ännu en gång. Bästa pussen ever, full av kärlek.

Kvällen avslutades med en AW på Santinis med mina underbara vänner Ulrika och Sara.
Fina Sara

Jag & Ulrika

Det är alltför sällan man hinner få ihop att ses allihopa, då jobb, familj, och andra aktiviteter oftast fyller schemat. Men så mysigt när man väl får till det.
 Jennifer och Evis saknades men det blir ju många fler gånger...Eller vad säger du Ulrika? Glöm inte  säg till mig att gå hem när jag kommer i senapsfärga outfit!

onsdag 29 juni 2011

Kan inte klaga.

På vädret idag heller,
Sol, värme, ledigt och massa tid att umgås med mitt lilla bus frö. Försökte få till en bild där han för en gångs skull skulle titta i kameran, men inte. Kul att någon gör det i all fall.

Har återigen haft en skön dag med start i lekpark, glass inköp, solning och så var jag så sugen på att köra några pump låtar så jag bestämde mig för att köra, uppvärmning, ben, triceps, biceps och axlar. Förra graviditeten temade jag en pump klass till april, har jag för mig (födde i maj) denna graviditet  kör jag inte så mycket pump och lider inte heller av den ryggvärk jag hade då. Trodde att det berodde på att juvelen som är i magen nu ligger betydligt lägre ned, men efter ben låten idag inser jag att det förmodligen har mer med pumpen att göra. Attans. Blir att ta bort ben låten om jag ska köra mer pump eller ta mig ned till stan och köra styrka i gymmet, vilket inte lockar jätte mycket när det är strålande sol och semester, världsliga bekymmer I know men det är ju så härligt att få träna!

tisdag 28 juni 2011

+ 30

Arbete i trädgården, lite solning en sväng till lekparken och så avslutningsvis 60 min spinning med ett nytt upplägg. Jag måste alltid köra klassen en gång för att hitta flytet, känslan eller bara se om någon låt hamnat på fel plats eller bör bytas ut.
När jag i söndags sa att det var dags att byta klass kom en kund fram efter och frågade varför, detta pass är så bra. Jag tror ofta att det är vi som instruktörer som tröttnar långt innan kunderna på klass och upplägg, så jag bestämde mig för att behålla förra klassen och varva den med den nya. (har inte heller tröttat på förra men tänkte att det kunde vara bra att varva med en klass som inte innehåll fullt lika många intervaller och högt tempo…) Och vad är då summeringen av kvällens klass?! Det var 30 grader ute när jag begav mig till gymmet och det var dessvärre inte svalare i spinning salen. Det var näst intill fruktansvärt varmt och jag är mer än imponerad av alla kunder som tog sig till klassen och genomförde den, hur bra som helst! Så jag vet inte om jag kan göra en rättvis bedömning av klassen, då förutsättningarna var allt annat än normala och innan uppvärmningen ens var slut så var hela jag plask våt. Kör samma upplägg på söndag och hoppas på lite svalare väder.

söndag 26 juni 2011

Jag borde.....

Mio rea- avklarad
Ikea rea – avklarad
60 min spinning- avklarad
Besök hos ny opererad svärmor – avklarad
Kostrådgivning – avklarad
Nattning av son- avklarad

Kl  är 22.30 i morgon är första dagen på min semester och jag borde innan jag går och lägger mig fixa nytt spinning pass…hmmmm kan ju i alla fall börja få se hur långt jag hinner.
Lyckades få till mig ännu en spinning klass 4/7, lycklig som få är jag över den. Hoppas nu bara fler snälla kollegor vill ge bort sina klasser till mig, är jag hemma tar jag dem mer än gärna.

lördag 25 juni 2011

Midsommarhelg

Härlig midsommar helg med, god mat, vänner och jordgubbstårta, perfekt.


Det var roligare att bli jagad av mamma än att dansa runt midsommarstången



Dagen lunkar på i lugnt tempo, har precis kört fem stycken body pump låtar för att hålla styrkan igång. Det blev uppvärmning, ben, biceps, triceps och axlar. Skönt att kunna träna hemma när man inte är sugen på att ta sig till gymmet för en hel klass utan bara vill underhålla några muskelgrupper.
Snart är det dags för bröd bak, efter det läsa in sig på den nya kameran som äntligen anlänt. Det blev en Nikon D90 med ett vad jag hoppas helt ok objektiv och diverse andra tillbehöver, en hel djungel att sätta sig in i, KUL. Beroende på hur mycket tid som sedan finns kvar finns ju alltid läge att städa och just ja sätt ihop ett nytt spinninpass till på tisdag 7 låtar är redan klara, resten behöver jag nog fundera lite på.
Ha en härlig lördag.

onsdag 22 juni 2011

Var tog tiden vägen?

Jag insåg i går kväll när jag beklagade mig över halsbrännan som oönskat bara dök upp under eftermiddagen att jag denna graviditet hade lovat mig själv att njuta av den, vad hände med det?!!! På fredag är det bara 11 veckor kvar och jag har inte hunnit njuta så mycket som jag önskat. Det är full rulle i magen från morgon till kväll, underbara känsla att ha någon som rör sig där inne, frågan är ju bara vad det är för vilde med tanke på att A som ändå rörde sig ganska mycket var inte ens i närheten av detta. I går kväll drogs någonting från toppen av magen ned till botten och så upp igen, så höll det på i ca 15 min o varje gång jag klappade på magen stannade den upp och funderade väl på vad det var som hände. SÅ mysigt.
Det är tur att jag fortfarande kan träna för det är enda gången under dagen den lilla juvelen sover och på nätterna så klart ( hoppas natt sömnen håller i sig, även utanför magen).
Men just det här med att hinna njuta och bara vara i nuet. Full fart är det ju redan på morgonen, med alla bestyr innan man äntligen kommer iväg till dagis, full fart på jobbet, där man absolut inte hinner reflektera över att jag är gravid. Efter jobbet är det antingen träning eller dagishämtning med det följt av kvalitets tid med sonen, middags lagning och sedan nattning, där även en helt slut mamma brukar somna, ibland även före A. Vet inte hur jag hade tänkt få in tiden för njutning eller hur jag hade tänkt mig det hela, men helt klart är det en prioritering som ska göras till semestern.



Det blev inte bara en tröja utan två, kunde inte hålla mig när jag insåg att det var rea och jag fick två till priset av vad Odd Molly tröjan skulle ha kostat, så en Filippa K fick också följa med hem...och en klänning. Vardags lyx!




tisdag 21 juni 2011

Nedräkning

Nedräkningen är i full gång. Två arbetsdagar kvar till sju veckors ledighet, lovely. Vi har inte så jätte mycket planerat mer än koster en vecka, Öland och renovering av hus, själv klart blir det även några kortar turer till Stockholm och Kolmården. Känns härligt att inte ha så mycket planerat utan kunna njuta av att ta dagen som den kommer, umgås med mannen och sonen och ge sonen all uppmärksamhet nu när det är hans sista sommar utan syskon.

Jag var tvungen at fira med denna klänning, ( kanske lite mamma varning, har inte bestämt vad jag tycker ännu)



kände inte för att prova den i affären då min lunchrast var på väg att ta slut och med min vanliga tur eller rättare sagt otur kan jag väl inte ha den efter graviditeten. Lärde mig visst inte under förra graviditeten att jag INTE skulle köpa kläder förrän jag var tillbaka i min vanliga size, men det är ju SÅ kul att shoppa och den var på rea så jag tycker att jag kan vara värd den!( Har nu provat den och med tanke på att jag kommer i den i v 28 så förstår jag ju HUR stor den kommer att vara när jag är tillbaka i min "vanliga" kropp igen) Såg även en tröja som jag blev sugen på... kan nog vara läge att prova den i affären i alla fall.

Kvällens 60 min spinning var återigen intervaller blandat med branta backar. Hade tänkt göra en ny klass i går kväll men istället blev det jobb med kostrådgivning. Har några sådan på gång som jag vill ha klara innan semestern så det blir nog lite natt arbete ikväll också.

Ha en härlig tisdags kväll!

måndag 20 juni 2011

Underbar söndagsspinning

Hoppade in och körde ett extra spinning pass i går kväll, vilket kändes fullkomligt underbart. Har sagt det förut och jag säger det igen, träning på lediga dagar = mer kraft och energi än när jag suttit en heldag på jobbet och är precis slut i kropp och huvud. Ser fram emot den lediga höst som närmar sig, hur ledig man nu är med en nyfödd och en två åring? Det är i alla fall förenat med total livskvalité för mig.

Det var även dags att baka ut mitt surdegsbröd, vet inte om jag blev nöjd eller inte med det…är ju i alla fall gott att rosta, men vilka bröd är inte det? Det ena blandade jag i russin, valnötter och linfrö i och det andra var helt naturell. Det var första försöket och jag tror att jag ska prova lite andra varianter innan jag bestämmer mig för om det är något jag vill fortsätta med eller inte. Har ju några ”surdegar” kvar att använda upp innan det är dags att sätt en ny.


söndag 19 juni 2011

Avslut och sommarfest

I går var sista gången för sommaren som jag körde mitt Spinning/BP 75. När jag och min kollega som också är produktchef på World Class la sommarschemat vågade jag inte ta på mig alltfår många klasser med tanke på att jag inte visste hur jag skulle må eller hur min länge min kropp skulle tillåta mig att köra/hålla i klasser. Nu är jag i v 28 och det känns HUR bra som helst att instruera både spinning, BP och step, så var det med lite sorg i hjärtat jag körde klassen för sista gången. Kan ju alltid hoppas att någon kollega behöver hjälp så jag får hoppa in och köra.

I går kväll var det dags för sommarfest hos fina, fina Jennifer och Anders. Tack för en härlig kväll, med trevliga människor, god mat, bra band och en härlig stämning.
Fina tjejerna, från vänster jag, Sara, Ulrika och Eva

hmmm, såg inte att det var så suddigt i går kväll. får nog gå och kolla synen igen

Ulrika & Jennifer

fredag 17 juni 2011

Träningsfri dag

Lovade ju att lägga in bild på resultatet från shoppningrundan på Body shop,



Fick ju även med en superfin väska

dagen består av en mysig lunch på stan med fina Petra, Nora och 8 v gamla Vera. Ska även ta med mitt lilla busfrö...får se hur det går, sitta still och äta lunch är inte riktigt hans "grej". Sedan blir det en snabbis till jobbet där en kollega ska avtackas, det blir ännu mer spännade att ha med A dit, men jag vet ju att det bjuds på tårta och det brukar vara populärt.

Iågr blev jag äntligen med ny system kamera. Efter att ha velat i  veckor så har de flesta tisp landat på nikon D90 med objektivet 18-200, får den inte förrän nästa vecka men gissa om jag längtar. Här ska fotas. Vi fick även en foto kurs på köpet, kan min man behöva som har sitt eget sätt att fota på... att det för det mesta blir suddigt (HUR HAN NU LYCKAS MED DER???) verkar inte bekomma honom det minsta, men det är väl kameran och inte han som gör fel..eller?

Somnade vid 20.30 igår, skulle ha lärt mig de sista tre BP låtarna till lördag men det får bli ikväll istället.

Ha en härlig fredag

torsdag 16 juni 2011

Inspiration

En vecka kvar till semestern, underbart. Faktiskt en av de bästa veckorna på hela året när man är så nära samtidigt som hela långa semestern är kvar. Love it.
Morgonen startade med en tur till body shop, där jag som vanligt handlade alldeles för mycket, (lägger upp bilder senare ikväll.
Passade även på att under dagens lunch gå på en kollegas spinning pass. Super duktiga Jenny körde ett tufft tungt back pass, precis vad min kropp var sugen på, tack duktiga! Det är ju perfekt att träna på lunchen, då har jag ju hela kvällen ledig för mina älsklingar.

Just nu väntar lille man och ja på att Pappa/Mannen ska komma hem, så att vi kan börja grilla kvällens middag, lax. Jag älskar att laga mat, men släppa loss mig vid en grill är inte att rekommendera, då jag lyckas bränna det mesta.

Ha en härlig torsdag

tisdag 14 juni 2011

Spinning

Är det bara jag eller finns det fler som tappar motivationen till att anstränga sig det lilla extra på jobbet veckan innan semestern?
Jag längtade mestadels av dagen att få ta mig till World Class och köra kvällen spinning klass. Hann även med lite styrketräning innan klassen startade. Mycket välbehövligt och jag hoppas få in lite styrka innan spinningen i morgon också.

Äntligen är luften ok i salen igen vilket innebär att iallafall jag orkar ta i som vanligt igen. Förra veckan fick ja önskemål om att ja skulle köra samma intervall pass idag som då, så intervaller stod på schemat.
Jag kände mig oförskämt pigg och njöt varje sekund av passet, och kroppen känns helt ok nu när jag fyllt på med mat. Längtar redan till morgondagens klass då det är dags för 75 min spinning.

måndag 13 juni 2011

Öva mera

Idag blir det att fortsätta öva in resten av Body Pumpen och eftersom det gick så bra i lördags på releaserna, tänker jag lära mig hela passet så att jag kan hoppa in och vicka när det behövs i sommar, så länge jag kan vill säga. Det är i alla fall planen, men man vet ju aldrig vaknade kl 04.00 i morse och somnade inte om förrän 30 min innan klockan ringde, vilket är helt galet dumt och medför att jag är supertrött…så jag får väl se hur många låtar jag fixar innan hjärnan stänger ned. Eller så har min son helt andra planer och det blir inte tid att öva förrän han har somnat.

Ska även börja ”fnula” på idé upplägg av pass som jag kommer köra till hösten ( sen hösten)… när jag är tillbaka igen… berättar mer när det är klart!

söndag 12 juni 2011

Sköna söndag

Den efterlängtade träningsverken, infann sig som väntat i morse. Jag har riktigt ont i framsida lår, vilket jag känner/kände av varje gång jag skulle böja mig ned och leka med min son eller, lyfta honom eller göra något annat där jag behövde böja benen. Skönt.

Dagen har som vanligt bara försvunnit, var en sväng på blomstertorget för att inhandla några blåbärsplantor ( min son älskar blåbär) kanske helt onödigt att ha i trädgården men i stället för alla gröna buskar som inte går att äta, tyckte vi att det var bättre att plantera något som går att äta. Så nu fick smultronen, hallonen, vinbärsbuskarna, jordgubbarna, äpple och päronträdet nytt sällskap. En spänd kille följde planterings processen mycket noggrant.

Hann även med en tur på maxi och inhandling av en ny för oss men begagnad tvillingvagn, har en mountain byggy idag som jag är supernöjd med och ville ha en likadan fast större, men var inte sugen på att köpa ännu en ny vagn som man inte vet hur länge vi behöver, så vi bestämde oss för en begagnad....har lite svårt för begagnade saker men ja ska försöka tycka att det är ok.

Nu väntar en myskväll.

lördag 11 juni 2011

Les Mills Releaser

Att det kan vara så kul med releaser! Jag älskar uppladdningen och förberedelserna inför de nya releaserna, pirret i magen som infinner sig innan klassen startar och de tok laddade kollegorna som är med och temar samt alla härlig kunder som är förväntansfulla på allt nytt som kommer. Allt detta gör det verkligen värt att trycka in koreografin, kvartal efter kvartal även om jag varje gång undrar hur jag ska få till det. Särskilt de gånger jag haft både Body Step, Body Pump, core och Booty att lära in, häftigt att det funkar och att man lyckas leverera rätt koreografi på rätt klass.
Till idag skulle jag bara lära mig body pumpen och med och temade var Emilia, Annelie och Martin. Hoppas verkligen att kunderna hade lika kul som vi, det var full klass och några kom fram efteråt och sa vad kul de tyckte nya klassen var, bra musik som man blir glad av. Kan bara instämma.
Annelie in action

Martin & Emilia

Jag & Martin

Jag, Annelie och Emilia

Kroppen kändes bra så jag stannade även kvar på Body Step releasen som var direkt efter med Annelie, Emma och Emilia. Så duktiga och så roligt med lite nyheter i upplägget, I like. Insåg även att jag gjort klokt i att inte vara med och tema på den klassen, då alla rörelser inte är helt optimala i graviditets v 27.  Men jag är ändå supernöjd med hur mycket jag faktiskt kan ta ut mig och hänga med på.
Annelie, Emma och Emilia

Hoppas på lite träningsverk av BP klassen i morgon.
Ha en härlig lördag

fredag 10 juni 2011

Mera spinning i värmen

Ledig dag och har inte fått en enda vettig sak gjord, fy skäms på mig Men jag är så trött, så trött så trött och bävar lite inför spinningen ikväll. Inte inför klassen i sig för den ser jag verkligen fram emot utan för värmen i spinning salen. Vill inte. När jag pluggade i Usa och tävlade i cross- country löpning på det universitetet jag pluggade på tog det min kropp ca en veckas daglig löpträning att vänja sig vid den 30 gradiga värmen som var då. Nu har jag för visso inte kört spinning en vecka i streck men luftkonditioneringen har varit trasig i över en veckas tid och kroppen har inte vant sig grrrrrrrrrr skulle ju helst av allt vilja cykla i bikini men det förstår ju även jag att det är en omöjlighet…

Håll tummarna för att klassen går bra.
Jag får tänka på vattenmelonen som väntar i kylen och den nybakade hallon och blåbärspajen

torsdag 9 juni 2011

Gårdagens spinning

Ventilationssystemet i huset där gymmet ligger har gått sönder, (vilket på ett sätt är bra för då byts det ut och resultatet räknar jag med blir hur bra som helst) men under mitt 75 minuters spinning pass i går kväll kändes det som om vi flyttat klassen till betydligt sydligare breddgrader och jösses vad varmt det var.

Kunderna fick själva välja upplägg av klass och önskan var att köra en intervall klass med mycket fart, som jag blandade med några tyngre kortare låtar. Det var väl förmodligen helt vansinnigt att träna så hårt i värmen men jag bad dem lyssna extra mycket till sina kroppar och anpassa både tempo och belastning efter dagens förutsättningar och som vanligt kroppens dags form, samt fylla på med vatten både under och efter klassen. De kämpade på riktigt bra och det var häftigt att se hur tränings sugna de var och vilken kämpar anda de hade med sig till klassen, jag blev mycket imponerad vilket även bidrog till att jag orkade ta i det där lilla extra.

Ikväll blir det vila och i morgon är jag som vanligt ledig då jag måste lära mig de nya låtarna till Body Pump releasen som är nu på lördag kl 10.00, och precis som förra fredagen ska jag köra spinning i morgon kväll, super kul!

onsdag 8 juni 2011

Lyx problem

Igår hade jag förmånen att få vara med och tema på kvällens Body Step klass. Jag hade bestämt mig för att när sommarschemat väl börjar får jag nog ta och inse att jag ska lägga ned body stepen. Men nu när det går så bra, faktiskt bättre än spinning känns det bara dumt och jag njöt till fullo av varje sekund av klassen. Alla kan ju få ändra sig. Till helgen är det dags för nya releaser av alla Les Mills programmen. Jag ska bara vara med på Body Pumpen men oj vad jag blev sugen på BS igår kväll efter klassen. Jag kan ju å andra sidan vara med och träna själv, behöver ju nödvändigtvis inte stå längst fram och leda klassen, även fast det är det roligaste jag vet. Åååååå, vilka lyx problem att tampas med.

tisdag 7 juni 2011

Vinnaren är………

SÅ många bra motiveringar och SÅ svårt att välja men vinnaren är,
Piiha-Lotta med följande motivering

 Semestern går till en av Bahamas
 öar,
 Och bada gör jag även i Sveriges sjöar.
 En ny bikini som matchar solbränd hud, Tänk att få gå på Bahamas
 stränder i helt ny skrud.
 Ligga på beachen i bikini som är randig, Ett dopp i havet när jag blir
 för sandig.
 Att vinna ett set från Röhnisch det vore ju toppen, För nu är det ju
 dags att visa upp gym-kroppen.


STORT GRATTIS

måndag 6 juni 2011

Sista tävlingsdagen

Badsäsongen är äntligen här och vad kan vara en bättre start på den än att vinna en bikini från Röhnisch? idag är sista chensen att vinna din favorit bikini, vinnaren avslöjas i morgon.


Gå in på röhnisch hemsida http://se.rohnisch.com/ och hitta din favorit färg av




Maila sedan en motivering på rim till karro1977@yahoo.se  om varför just du ska vinna.
Jag behöver även veta stl och vilken färg/mönster du vill vinna samt adress.
Lycka till!


Underbara helg, perfekt att ha fem dagar ledigt, det skulle man ha oftare.
Glömde ju visa bilder från lördagens middag som var hur god som helst, i alla fall för och efterätt.
Middagen intogs på Trädgårsdhotellet i Åtvidaberg, där mannen haft familjegolftävling. Jag brukar vara med men känner inte att jag är i form för en golftävling med magen i vägen, där av valde jag att inte delta i år...men middagen kändes dumt att hoppa över. Den bestod av en förvald fyrarätters meny.

Sparrissoppa med skaldjursboll

Helstekt kalvfilé med vaxbönor, rödvinsås och potatis muffin

tallegio med fikon och valnötsbröd

hallonparfait med mörk chokladfondant och annanas

Underbar vy

söndag 5 juni 2011

Näst sista dagen på tävlingen

Badsäsongen är äntligen här och vad kan vara en bättre start på den än att vinna en bikini från Röhnisch? Två dagar kvar på tävlingen. Vinnaren avslöjas på tisdag 7/6


Gå in på röhnisch hemsida http://se.rohnisch.com/ och hitta din favorit färg av




Maila sedan en motivering på rim till karro1977@yahoo.se  om varför just du ska vinna.
Jag behöver även veta stl och vilken färg/mönster du vill vinna samt adress.
Lycka till!

lördag 4 juni 2011

Oförskämt pigg

Härligt att ha hela fem dagar ledigt, längtar verkligen till min semester som i år är sju veckor, sedan jobbar jag några veckor innan det är dags för en efterlängtad föräldraledighet.
Igår kväll hoppade jag in och vickade på en fredags spinning. Vilken skillnad det är på att köra spinning efter en åtta timmar arbetsdag och efter att ha varit ledig en hel dag. Jag var löjligt pigg och kunde lätt ha hållit på mer än 60 min. Vet inte om jag fick lida för det idag på spinn/bp 75 som startar 09.30, jag var totalt slut i hela kroppen. Tack och lov var jag inte ensam om det, utan många av deltagarna kände samma sak, antar och hoppas att det har med värmen att göra. Men nu efter lite på fyllnad av mat och vattenmelon som jag är precis tokig i,




liten middagslur och arbete i trädgården är jag redo för kvällens restaurang besök med mannen som har spelat golftävling hela dagen.

Glöm inte tävlingen, tills på måndag kväll har du chans att vinna en röhnisch bikini

torsdag 2 juni 2011

TÄVLING

Badsäsongen är äntligen här och vad kan vara en bättre start på den än att vinna en bikini från Röhnisch? Tävlingen startar i dag och håller på till och med måndag kväll. Vinnaren avslöjas på tisdag 7/6


Gå in på röhnisch hemsida http://se.rohnisch.com/ och hitta din favorit färg av




Maila sedan en motivering på rim till karro1977@yahoo.se  om varför just du ska vinna.
Jag behöver även veta stl och vilken färg/mönster du vill vinna samt adress.
Lycka till!

onsdag 1 juni 2011

Inte helt tillfreds

Inte helt oväntat börjar kroppen kännas lite sliten dagen efter ett dubbelpass, jag är ännu inte helt till freds med att jag snart kommer vara ännu mera otymplig. Jag lovade mig själv att njuta mer av att vara gravid denna gång vilket jag ABSOLUT gör, men är man som jag van vid att rör på sig utan problem så är det i alla fall för mig förenat med lite frustration. Ja jag vet att det är under en begränsad tid och att resultatet är något helt fantastiskt, men ändå varför kan man inte få både och?
Var på mitt tredje besök på BVC idag allt såg bra ut (tack och lov), jag låg lite över kurvan… glömde ju fråga vilken kurva hon menade, magen? Vikten, annan kurva eller alla? Känner mig inte jätte sugen på att få en bebbe som väger mer än vad första gjorde 3.9. Under förra graviditeten gick jag upp 20 kg vilket jag under de första tre veckorna efter förlossningen hade tappat och mer därtill utan att rör på mig då jag var näst intill säng liggande, kan ju bara hoppas att det går lika lätt denna gång.

Ser fram emot kvällen spinning, håller tummarna för att det är något svalare i salen än det var under gårdagens klass, hua


I morgon startar en ny TÄVLING missa inte det.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...